hayvanat bahçesi macerası

İlim Ve Fazilet Vakfı Sefer Ekşi Öykü Yarışması



Son Başvuru Tarihi: 22 Şubat 2019. İlim Ve Fazilet Vakfı Öykü Yarışmasına Her Meslekten (Öğretmen, Lise Ve Üniversite Düzeyindeki Öğrenciler Dahil) Türkiye İçinden Ve Dışından Dileyen Amatör Ve Profesyonel Yazarlar Katılabilir.

Yarışma Ödülleri Birincilik Ödülü 3.500 Türk Lirası İkincilik Ödülü 2.500 Türk Lirası Üçüncülük Ödülü 1.500 Türk Lirası 4 Adet Mansiyon Ödülü 750 Türk Lirası

Yarışmaya Her Yazar Sadece 1 Eser İle Katılabilir. Yarışmaya Katılan Eserler En Fazla 5 Sayfa A4 Uzunluğunda, Her Hangi Bir Kapak Yapılmadan Yarışma Sekreterliğine Yollanacaktır. Arial, 10 Punto, 1 Satır Aralığı İle Yazılacak, Sayfalar Normal Kenar Boşluklarına Sahip Olacak (Her Yönden 2,5cm), Paragraf Araları 1 Satır.

Yarışmacılar Ayrı Bir Sayfada Kendi Ad Ve Soyadlarını Ve Özgeçmişlerini (Eğitim Durumu, Öğrenciler İçin Okul Adresi Ve Okul Telefonu, Diğer Katılımcılar İçin Adres Ve Telefonlarını, E-Posta Adreslerini) Yazıp “Sefer Ekşi 8. Kültür Ve Sanat Ödülleri Öykü Yarışmasının Tüm Şartlarını Kabul Ediyorum” İbaresini Yazarak Yollayacaktır.

Detaylar ve Başvuru için


Benzer İçerikler:

hayvanat bahçesi macerası