hayvanat bahçesi macerası

Turan Atasever 2. Şiir Yarışması


🗓️ Yarışmanın son başvuru tarihi: 8 Mart 2019

Yarışma başvurusu bitti!

Turan Atasever 2. Şiir Yarışması

İzmir Şairler ve Bestekarlar Derneği tarafından bu yıl ikincisi şair TURAN ATASEVER adına düzenlenen şiir yarışmasının başvuruları başladı.

Şair ve söz yazarlarını, nitelikli eserler vermeye teşvik etmek, şiirlerinin tanıtılmasına katkıda bulunmak ve bestekarlar tarafından bestelenmesini sağlamak amacını taşıyan yarışmaya son başvuru tarihi 8 Mart 2019 olarak belirlendi. Yarışmaya gönderilecek şiirlerin bestelenmeye uygun olması açısından hece ölçüsü veya aruz kalıbıyla yazılmış olması gerekmektedir. Seçici kurul tarafından belirlenen 20 eser Mart ayı ortasında ilan edilecek ve daha sonra düzenlenen konser gecesinde bu eserler arasından derece alan ilk beş eser bestelenmiş olarak sahnede icra edilecektir. Seçici kurul üyeleri alfabetik sıra ile şöyledir: 1- Engin Çır (Şair-Bestekar Devlet Korosu sanatçısı) 2- Gaffar Güllü (Şair) 3- Halim Akın (Şair-Dernek başkanı) 4- İbrahim Taşdemir (Şair-17.dönem milletvekili) 5- Mustafa Tellaloğlu (Bestekar) 6- Mustafa Töngemen (Şair-Bestekar-Öğretmen) 7- Şerif Kutludağ (Şair-Öğretim üyesi) 8- Şevki Dinçal (Şair-Em.Emniyet müdürü) 9- Türker Atik (Bestekar-Öğrt.Gör.)

Geçen yıl birincisi şair Yalçın Benlican adına ve sadece İzmir ili kapsamında düzenlenen yarışma bu yıl gelen yoğun talep üzerine bütün şairlere açıktır.

Detaylar ve başvuru için


Benzer İçerikler:

hayvanat bahçesi macerası