hayvanat bahçesi macerası

Önce Vatan Önce Bayrak Şiir ve Kompozisyon Yarışması


🗓️ Yarışmanın son başvuru tarihi: 15 Mart 2019

Yarışma başvurusu bitti!


Aziz şehitlerimizi yad etmek ve İstiklal Marşı, şehitlik gibi milli ve manevi duyguları canlı tutmak amacıyla harekete geçen Genç Memur-Sen Kapaklı Şubesi, ‘‘Önce Vatan Önce Bayrak’’ isimli bir yarışma başlattı. Şiir ve kompozisyon dallarında gerçekleşecek olan yarışmada eserler 15 Mart’a kadar teslim edilecek.

YARIŞMA BİRİNCİLERİNE 100 LİRALIK HEDİYE ÇEKİ Vatan aşkı, bayrak sevgisi, İstiklal Marşı, şehitlik gibi milli ve manevi duyguları konu alarak eserlerini kaleme alacak olan öğrenciler, 18 Mart Pazartesi günü düzenlenecek olan ödül töreninde hediyelerine kavuşacak. Şiir ve Kompozisyon dallarında birinci olan öğrenciler, Genç Memur-Sen Kapaklı Şube Yönetimi tarafından 100’er liralık kırtasiye hediye çeki ile ödüllendirilecek.

'’AMACIMIZ MİLLİ VE MANEVİ DUYGULARI CANLI TUTMAK’’ Yarışmanın genç nesillere vatan aşkını aşılamak amaçlı olduğunu kaydeden Genç Memur-Sen Kapaklı İlçe Başkanı Erkin Saçar, ‘‘İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü aziz şehitlerimizi saygı ile yad etmek, öğrencilerimizde vatan aşkı, bayrak sevgisi, İstiklal Marşı, şehitlik gibi milli ve manevi duyguları canlı tutmak ayrıca öğrencilerimizin duygu ve düşüncelerini ifade edebilen bireyler olmalarını sağlamak amacıyla ilçemiz ortaokul ve lise öğrencileri arasında Kapaklı Genç Memur-Sen Yönetimi olarak ödüllü “Önce Vatan Önce Bayrak” yarışmasını gerçekleştiriyoruz. Tüm öğrencilerimize başarılar dilerim.’’ dedi.

Detaylar ve başvuru için


Benzer İçerikler:

hayvanat bahçesi macerası