hayvanat bahçesi macerası

19 Mayıs Ruhu Kompozisyon ve Resim Yarışması


🗓️ Yarışmanın son başvuru tarihi: 3 Mayıs 2019

✍️ Yarışmanın konusu: 100. Yılında 19 Mayıs Ruhu

Yarışma başvurusu bitti!

19 Mayıs Ruhu Kompozisyon ve Resim Yarışması

KOMPOZİSYON YARIŞMASI Kompozisyonlar Word belgesinde Times New Roman 12 punto, kenar boşlukları bırakılarak 1,5 satır aralığı ile yazılmalıdır. Kompozisyonlar iki sayfadan daha uzun olmamalıdır. Her yarışmacı yarışmaya bir tek eserle katılabilir. Eserler daha önce herhangi bir yerde yayımlanmamış ve ödül almamış olmalıdır. Eserlerin başkasına ait veya alıntı olmaması gerekmektedir. Her eser için Form-1 belgesi eksiksiz doldurulup ve eserle birlikte yarışma merkezine ulaştırılması gerekmektedir. Kompozisyonlar içeriğe, yazım ve noktalama kurallarına uygun olmalıdır. Eserlerin arkasına öğrencinin adı, soyadı, okulunun adı, okulunun telefonu ve danışman öğretmenin iletişim bilgileri yazılmalıdır. Eserler Özel SANKO Liseleri Öğrenci İşlerine elden teslim edilecektir ya da 19mayis@sanko.k12.tr mail adresine gönderilecektir.

RESİM YARIŞMASI ÖLÇÜ: 35X50 ölçüsünde resim kâğıdı veya renkli karton üzerine yapılabilir. TEKNİK: Serbest istenilen malzeme ile serbest şekilde yapılabilir. (bilgisayar ortamında yapılan çizimler kabul edilmeyecektir) Resimlerde pasparto şart değildir. Resmin arka sağ alt köşesine öğrencinin ad soyadı, sınıfı, okul adı, okul telefonu yazılmalıdır. Çalışmaların özgün olması daha önce herhangi bir yarışmaya gönderilmemiş ve hiçbir yerde yayınlamamış olması gerekmektedir. Her eser için Form-1 belgesi eksiksiz doldurulup ve eserle birlikte yarışma merkezine ulaştırılması gerekmektedir. Eserler Özel Sanko Liselerin Öğrenci İşlerine elden veya kargo yoluyla teslim edilecektir.

HEDEF KİTLE Gaziantep’te bulunan tüm resmi ve özel lise öğrencileri.

ÖDÜLLER:Her İki Kategori İçin Dereceye Giren Eser Sahibine; Birincilik Ödülü: 2500 TL. Sanko Park AVM Hediye Çeki İkincilik Ödülü: 1500 TL. . Sanko Park AVM Hediye Çeki Üçüncülük Ödülü: 1000 TL. . Sanko Park AVM Hediye Çeki Mansiyon Ödülü: Kitap Seti

Güncelleme: bozuk linkler kaldırıldı


Benzer İçerikler:

hayvanat bahçesi macerası