hayvanat bahçesi macerası

ÇYDD Çocuk Kulubü Öykü Yarışması


🗓️ Yarışmanın son başvuru tarihi: 26 Nisan 2019

✍️ Yarışmanın konusu: Geleceği Düşlemek

Yarışma başvurusu bitti!

ÇYDD Çocuk Kulubü Öykü Yarışması

KATILIM YAŞI 4.- 5.- 6.- 7. sınıf öğrencileri

SAYFA SAYISI Serbest

YAZIM ŞEKLİ
Okunaklı el yazısı veya bilgisayar çıktısı olarak yazılacaktır. Yazılan öykü telli dosyaya koyulup, üzerine ÇYDD şube adı, öğrencinin adı, soyadı, okul adı ve sınıfı belirtilmelidir.

UYGULAMA ÖNERİSİ Her şube kendi öğrencileri için şubesinde “öykü tanıtım” toplantısı yapabilir. Bu toplantıya uzman bir yazar, Türkçe öğretmeni, vb. Bir konuk davet edilmesi öğrencilerle öykü konusunda yapılacak bilgilendirici ve yazmaya özendirici bir söyleşi eşliğinde yarışmanın duyurulması önerilir.

KATILIM KOŞULLARI Öykünün özgün olmasına dikkat edilmelidir. Katılımcıların ÇYDD burslusu, şubelerin çocuk kulübüne veya eğitimevlerine kayıtlı olması gerekmektedir.

TESLİM TARİHİ Öyküler en geç 26 Nisan 2019 Cuma günü ÇYDD Genel Merkez’de olacak şekilde gönderimeli veya elden teslim edilmelidir. Gönderilerde zarfın üzerine mutlaka “Çocuk Kulübü Dikkatine” yazılmalıdır.

DEĞERLENDİRME Öykülerin değerlendirilmesi seçici kurul tarafınca 13 Mayıs 2019 tarihine kadar yapılacaktır.

SEÇİCİ KURUL Faruk DUMAN (kütüphaneci, yazar) Nihal KIZIL (ÇYDD Genel Başkan Yardımcısı) Necdet NEYDİM (Akademisyen, şair, yazar) Leyla Ruhan OKYAY (mimar, yazar) (soyadı sırasına göre yazılmıştır)

ÖDÜL Yarışma sonucunda birinci,ikinci ve üçüncü öykü sahiplerine birer tablet armağan edilecektir.

ÖDÜL TÖRENİ Ödül töreni ile ilgili ayrıntılar daha sonra şubelere bildirilecektir.

Detaylar ve başvuru için


Benzer İçerikler:

hayvanat bahçesi macerası