hayvanat bahçesi macerası

Gençlerden Ata'ya Mektup Yarışması


🗓️ Yarışmanın son başvuru tarihi: 4 Mayıs 2020

🏆 Yarışmanın toplam para ödülü: 3 Bin TL'dir

✉️ Yarışmanın katılım şekli: Elden/Online

❗ Yarışmadaki kısıtlar: Yarışmaya Küçükçekmece genelindeki resmi/özel liselerde okuyan öğrenciler katılabilir

Yarışma başvurusu bitti!

Gençlerden Ata'ya Mektup Yarışması

Konu: “Gençlerden Ata’ya” Konulu Mektup Yarışması

Şartlar: a) Yarışmaya Küçükçekmece genelindeki resmi/özel liselerde (9, 10, 11, 12. Sınıflar) okuyan öğrenciler katılabilir. b) Katılımcılar yarışmaya tek bir eserle katılacaklardır. c) Yarışmaya katılan eserlerin kullanım hakkı, Küçükçekmece MEM ve Küçükçekmece Belediyesine ait olacaktır.

Mektubun Özellikleri: a) Yarışmaya gönderilecek ürünler mektup türünde olacaktır. b) Mektup, katılımcının kendi el yazısıyla yazım kurallarına uygun ve okunaklı bir şekilde yazılacaktır. c) Yarışmaya her öğrenci en fazla 1 (bir) eser ile katılabilecektir. d) Yarışmaya gönderilecek eserlerin alıntı olmaması, daha önce başka bir yarışmaya gönderilmemiş ya da herhangi bir yerde yayınlanmamış olması gerekmektedir. Bu konuda hukuki sorumluluk eser sahibine aittir. e) Mektuplar A4 boyutunda beyaz kâğıda (fotokopi kâğıdı),siyah/mavi dolma kalem veya pilot kalemle ve elle yazılacak olup, en az bir (1) en fazla üç (3) sayfa ( 400-600 kelime ) olacaktır. f) Eserler başka bir yerde yayımlanmış olmayacak tamamı özgün olacaktır. Alıntılar belirtilecektir. g) Yarışma şartlarına aykırı başvuru yapıldığı tespit edilmesi halinde yarışmanın hangi aşamasında olursa olsun başvuru seçici kurul tarafından değerlendirme dışı bırakılacaktır. h) Yarışmanın elemelerindeki değerlendirmeyi, organizasyonun belirleyeceği, uzmanlardan oluşan, “Seçici Kurul” yapacaktır. Seçici Kurulun kararları kesindir ve değiştirilemez, bu kural katılımcı okullar tarafından kabul edilmiştir. ı) Yarışmacı öğrencilerin kişisel bilgilerinin doğru olmaması durumunda doğabilecek aksiliklerden organizasyon sorumlu olmayacağı gibi, organizasyon, bu tip yanlış bildirimlerde bulunan yarışmacıları diskalifiye etme hakkına sahiptir. i) Organizasyon, yarışmaya katılan ekiplerin görüntü ve fotoğraflarını, hiçbir izne tabi olmadan, her türlü mecrada yayınlama, kullanma ve paylaşma hakkına sahiptir.

Teslim Şartları: a) Mektuplar yazıldıktan sonra tarayıcıdan taranarak JPG formatında bilgisayara aktarılacaktır. b) Bilgisayara aktarılan Mektuplar yarışma başvuru sitesine eklenerek başvuruya hazırlanmış olacaktır. c) Başvurusu yapılmış olan mektupların orijinali 05 Mayıs Salı gününe kadar en yakın bilgi evine (Cennet, Sefaköy, İkitelli, Mehmet Akif, Yarımburgaz, Halkalı ve Kanarya Bilgi Evleri) teslim edilmesi gerekmektedir.

Ödüller: Birinciler: 1.500 TL Para Ödülü + Madalya + Okul Müdürlüğüne Plaket + Danışman Öğretmene Plaket İkinciler: 1.000 TL Para Ödülü + Madalya + Okul Müdürlüğüne Plaket + Danışman Öğretmene Plaket Üçüncüler: 500 TL Para Ödülü + Madalya + Okul Müdürlüğüne Plaket +Danışman Öğretmene Plaket

NOT: Başvuru ekranı eksiksiz olarak doldurulması zorunludur

İletişim Bilgileri: Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü Bilgi Evleri Halkla İlişkiler Birimi: Yarışma Hakkında Öğrenmek İstediğiniz Bilgiler için Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü Bilgi Evleri Halkla İlişkiler Birimi İrtibat Telefonu: 444 4 360 (Dâhili 8965) (Hafta içi 09 00-17 00 saatleri arası)

Başvuru Formu


Benzer İçerikler:

hayvanat bahçesi macerası