hayvanat bahçesi macerası

Ümraniye Belediyesi 16. Geleneksel Şiir Yarışması


🗓️ Yarışmanın son başvuru tarihi: 21 Şubat 2020

🏆 Yarışmanın toplam para ödülü: 20 Bin TL'dir

✍️ Yarışmanın konusu: Serbest

✉️ Yarışmanın katılım şekli: Web sitesi

❗ Yarışmadaki kısıtlar: Yaş sınırı olmadan isteyen herkes katılabilir

Yarışma başvurusu bitti!

Ümraniye Belediyesi 16. Geleneksel Şiir Yarışması

Yarışmaya Seçici Kurul Üyeleri ve geçmiş yıllarda Ümraniye Belediyesinin düzenlediği şiir yarışmalarında 1.lik ödülü alan kişiler katılamazlar. Gönderilen şiirlerin altına isim veya rumuz yazılmayacaktır. Yarışmanın konusu; “SERBEST” olarak belirlenmiştir. Yarışmaya katılacak şiirlerin daha önce hiçbir yarışmada ödül almamış ve herhangi bir yerde (basılı olarak) yayımlanmamış olması gerekmektedir. Bir şair, yarışmaya en fazla iki şiir ile katılabilir. Şiirlerde tarz ve ekol sınırlaması yoktur. Gönderilen şiirlerin uzunluğu 100 satırı aşmamalıdır. Daha uzun şiirler değerlendirme dışı bırakılacaktır. Başvuru yalnızca internet üzerinden www.umraniye.bel.tr adresinden yapılacaktır. Yarışmada ödül kazanan şiirlerin her türlü yayın hakları Ümraniye Belediye Başkanlığı’na aittir. Yarışmaya katılan şiirlerden uygun görülenler, ek bir telif hakkı iznine gerek kalmaksızın, bir kitapta toplanacaktır. Son başvuru tarihi 21 Şubat 2020 Cuma günü mesai bitimine kadardır. Yarışma sonuçları 30 Mart 2020 tarihinde açıklanacaktır. Ödül töreni tarihi daha sonra ilan edilecektir. Son Başvuru Tarihi : 21 Şubat 2020 Cuma (Saat 17:00’a kadar)

Ödüller Birinciye : 8.000 TL İkinciye : 6.000 TL Üçüncüye : 4.000 TL Mansiyon : 2.000 TL

Seçici Kurul Prof. Dr. Nurullah GENÇ (Şair) Prof. Dr. Mustafa UZUN (Edebiyatçı) Prof. Dr. Hasan AKSOY (Edebiyatçı) Doç. Dr. Mehmet Güneş (Edebiyatçı Yrd. Doç. Dr. Bahtiyar ASLAN (Edebiyatçı) Cahit KOYTAK (Şair) Nurettin DURMAN (Şair) Mesut ÖZDEMİR (Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı) Kemal SÜLEYMANOĞLU (Ümraniye Belediyesi Kültür İşleri Müdürü)

Bilgi ve Başvuru İçin: Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Tel: 0 (216) 443 56 00 / 1196 - 1137 Web: www.umraniye.bel.tr E-mail: kultur@umraniye.bel.tr

Güncelleme: bozuk linkler kaldırıldı


Benzer İçerikler:

hayvanat bahçesi macerası