hayvanat bahçesi macerası

18 Mart Resim ve Şiir Yarışması


🗓️ Yarışmanın son başvuru tarihi: 13 Mart 2019

✍️ Yarışmanın konusu: Çanakkale Şehitlerine

Yarışma başvurusu bitti!


Millî Bayramlar, Mahallî Kurtuluş günleri önemli günlerimizdir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın tarihlerini daha iyi öğrenebilmesinde bugünlerin büyük katkıları mevcuttur. Türkiye Cumhuriyeti’nin, kuruluş felsefesini ve ruhunu yansıtan zafer günlerini anlam ve önemine uygun olarak kutlamak hepimiz için millî bir görevdir.

Bu bağlamda, ilçemiz okullarında okuyan öğrencilere Çanakkale Savaşları’nın sosyal, kültürel ve tarihi önemini kavratmak, geçmiş ile günümüz kültürel değerleri arasında bağ kurmalarını sağlamak, millî birliğimiz ve varlığımızı kuvvetlendirmek amacıyla “18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında “ Çanakkale Şehitlerine” temalı yarışmalar düzenlenecektir.

-İlkokul, ortaokul ve Liseler arası Resim ve Şiir Yarışmaları düzenlenmesi planlanmaktadır.

Planlanan yarışmalara ilişkin şartnameler ekte gönderilmiş olup, şartnamede belirtilen takvim doğrultusunda öğrencilere duyurunun hassasiyetle yapılarak katılımın sağlanması, okullar tarafından değerlendirilen ilk 3´ e giren eserleri en geç 13.03.2019 Çarşamba gününe kadar Müdürlüğümüzde olacak şekilde gönderilmesi, ve ayrıca okullardan Müdürlüğümüze gönderilen eserleri incelemek üzere Eser İnceleme Komisyon üyelerin 14.03.2019 Perşembe günü 13.30´ da Müdürlüğümüzde toplanmaları gerekmekte olup, komisyon üyelerine bildirilmesi hususunda,

Bilgilerinizi ve gereğini önemle rica ederim.

Güncelleme: bozuk linkler kaldırıldı


Benzer İçerikler:

hayvanat bahçesi macerası