hayvanat bahçesi macerası

19 Mayıs’ın 100. Yılında Milli Mücadele Resim, Şiir, Öykü Yarışması


🗓️ Yarışmanın son başvuru tarihi: 7 Mayıs 2019

Yarışma başvurusu bitti!

19 Mayıs’ın 100. Yılında Milli Mücadele Resim, Şiir, Öykü Yarışması

KATILIM ŞARTLARI: Lise öğrencisi veya üniversite hazırlık öğrencisi olma mecburiyeti, 21 yaşından küçük olmak. YARIŞMA ŞARTLARI:

  1. Başvuran kişiler, a. İstediği en az bir dalda, b. Her dalda en fazla 1 eserle, c. Daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış ve sergilenmemiş, d. Daha önce başka bir yarışmaya katılmamış, e. Kendi hazırladığı öykü, şiir ya da resim çalışmasıyla katılabilirler.

  2. Başvuru sahiplerinin hazırladığı eserle beraber ekte sunulan başvuru formunu da eksiksiz ve doğru doldurarak göndermesi gerekmektedir.

yarisma@talebe.org adresine e-posta veya TLB Genel Merkezi Kavaklıdere Mah. Konur 2 Sok. 71/6 Kızılay, Çankaya – ANKARA adresine posta yoluyla iletebilirler.

  1. Tüm eserler Türkiye Gençlik Birliği ve Türkiye Liseliler Birliği’nin etkinliklerinde ve yayınlarında kullanılabilir.

ESER FORMATLARI:

a. Öykü

● Metinler 12 punto ve Times New Roman karakterinde, 1 satır aralığıyla yazılmış olmalıdır. ● Bu formatta yazılacak öyküler en fazla 5 sayfa olmalıdır. ● Eser e-posta yoluyla gönderilmelidir.

b. Şiir

● Eser 12 punto ve Times New Roman karakterinde yazılmış olmalıdır. ● Eser e-posta yoluyla gönderilmelidir.

c. Resim

● Resimde kullanılacak teknik, katılımcıların tercihine bırakılmıştır. ● Yarışmacılar; kara kalem, kuru boya, pastel, yağlıboya, akrilik, guaj, kolaj, her türlü teknikte çalışılmış eserleri ile yarışmaya katılabilirler. ● Yarışmaya gönderilen eserler, en az 29,7x42 cm (A3 boyutunda) veya en fazla 35x50 cm boyutlarında resim kağıdı veya tuval üzerine olacaktır. ● Resimler, sadece resim kağıdı veya tuval üzerinde çalışılacaktır. Bunun dışındaki materyaller kabul edilmeyecektir. ● Resimlerin ön yüzünde herhangi bir bilgi olmayacaktır. Tercihen yarışmacı imzasını atabilir. ● Eserlerin arka yüzünde katılımcının adı ve soyadı yer almalıdır. Yukarda bahsedilen belgeler eserle beraber ek olarak iletilmelidir. ● Resim zarar görmeyecek şekilde, dikkatlice paketlenmiş olarak, ilgili adrese gönderici ödemeli olarak gönderilecektir. ● Eser posta veya kargo yoluyla gönderilmelidir.

Resim, şiir ve öykü alanında dereceye giren ilk 3 kişi, asıl seçici kurul tarafından seçilip, belirlenen tarihte talebe.org sitesinden ilan edilecektir.

ÖDÜLLER Birincilere: Özel Ciltli Nutuk + Bisiklet İkincilere: Özel Ciltli Nutuk + Tablet Üçüncülere: Özel Ciltli Nutuk + Yaz Kampı

ÖDÜL TÖRENİ: 19 Mayıs 2019 – Küçükçiftlik Park, Maçka/İSTANBUL

Detaylar ve başvuru için

Yarışmanın Sonuçları


Benzer İçerikler:

hayvanat bahçesi macerası