hayvanat bahçesi macerası

Karanlığı Aydınlananlar Öykü Yarışması


🗓️ Yarışmanın son başvuru tarihi: 13 Eylül 2019

Yarışma başvurusu bitti!

Karanlığı Aydınlananlar Öykü Yarışması

YARIŞMANIN AMACI Eski hükümlülerin istihdamı konusunda önyargıları kırmak, sosyal ve ekonomik anlamda toplumsal duyarlılığı geliştirmek amacıyla bir öykü yarışması düzenlenecektir.

YARIŞMA KONUSU Eski hükümlülerin cezalarını tamamladıktan sonraki dönemde iş yaşamında, günlük hayatlarında eski hükümlü oluşlarından dolayı yaşadıkları zorlukları, önyargıları nasıl aştıklarını ve nasıl başarıyı yakaladıklarını anlatan gerçek başarı hikayeleri.

HEDEF KİTLESİ Öykü yarışmasına eski hükümlüler katılabilecektir.

YARIŞMAYA KATILACAK ESERLERİN ŞARTLARI Eserler, Times New Roman yazı tipinde 12 punto büyüklüğünde A4 kağıda en fazla 15 sayfa hazırlanacaktır. Yarışmacılar eserlerin son sayfasının arka kısmına ön kısımdan görünmeyecek şekilde; Adı Soyadı, Adresi, İlçesi ve İlini yazacaklardır. Her katılımcı yarışmaya en fazla 1 (bir) eser ile katılabileceklerdir.

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ve Avrupa Yetişkin Öğrenimi 4 Projesi web sitelerinde, Proje sosyal medya adreslerinde ve radyo yayınları aracığıyla ilan edilecektir.

BÖLGE ÖDÜLLERİ Bölgelerde ilk üçe giren eser sahiplerine Yarım Altın verilecektir.

TÜRKİYE GENELİ ÖDÜLLER Birincilik Ödülü: 3 Tam Altın İkincilik Ödülü: 2 Tam Altın Üçüncülük Ödülü: 1 Tam Altın

ÖDÜL TÖRENİ Yedi bölgede ilk üçe giren yarışmacılar, Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulları tarafından temin edilecek ödüllerini İl Millî Eğitim Müdürlükleri ve Denetimli Serbestlik Müdürlüklerinin düzenleyeceği bir törenle alacaklardır.

Türkiye genelinde ilk üçe giren yarışmacılar, Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulları tarafından temin edilecek ödüllerini Avrupa Yetişkin Öğrenimi Gündemi 4 Projesinin düzenleyeceği bir törenle alacaklardır.

Güncelleme: bozuk linkler kaldırıldı


Benzer İçerikler:

hayvanat bahçesi macerası