hayvanat bahçesi macerası

11. Yunus Emre Şiir Yarışması


🗓️ Yarışmanın son başvuru tarihi: 10 Eylül 2019

Yarışma başvurusu bitti!


Eskişehir Sanat Derneği, şiirimizin büyük usta şairi Yunus Emre’mizi sanat ortamında anmak ve tanıtmak amacıyla geleneksel olarak her yıl düzenlediği “Yunus Emre Sanat Buluşması” etkinliklerinde ödül töreni olan Yunus Emre Şiir Yarışması düzenlemektedir.

Yarışma Koşulları: Yarışma; bir konusu serbest olan şiirler, bir de Yunus Emre’yi yorumlayan, Yunus Emre için yazılmış şiirler diye iki ayrı konuda yapılmaktadır. Katılımcı isterse, sadece birinde, isterse her ikisinde de katılabilir. Yarışmaya tek şiir ile katılabilineceği gibi en çok 3 şiiri ile de katılabilinir. Şiirler daha önce ödül almamış ve yayınlanmamış olması gerekiyor. Şiirlerin uzunluğu 2 A4 sayfayı geçmemelidir. Şiirler bilgisayar ile yazılmış olacaktır. Yarışmaya katılanın kim olduğunu saklayan rumuz ile katılınacaktır. Rumuz şiirin üst sağ köşesine yazılacak . Üzerine rumuz yazılmış zarfın içersine adı, soyadı, rumuzu, telefonu, mail adresi ve kısa özgeçmişi ile fotoğrafı konulacaktır. Katılımcı her şiirinden 5’er adet gönderecektir.

Yarışmanın ödülleri: Her iki kategori de Birincilik, İkincilik, Üçüncülük ve 2 adet Mansiyona Plaket ve Ödül Belgesi verilecektir. Ödül töreni 15-19 Ekim 2019 tarihlerinde yapılacak 11.Yunus Emre Sanat Buluşması etkinliklerinde 19 Ekim 2019 günü şiir etkinliğinde yapılacaktır.

Adres: Eskişehir Sanat Derneği Deliklitaş Mah.Gülcemal Sokak No:46 /1 Odunpazarı-ESKİŞEHİR Bilgi için: esk.sanatdernegi@gmail.com Telefon : 05353238363

Başvuru için


Benzer İçerikler:

hayvanat bahçesi macerası