hayvanat bahçesi macerası

Enerji Bakanlığı Resim ve Öykü Yarışması


🗓️ Yarışmanın son başvuru tarihi: 6 Aralık 2019

✍️ Yarışmanın konusu: Enerji Kaynaklarının Verimli Kullanılması

✉️ Yarışmanın katılım şekli: Okul

❗ Yarışmadaki kısıtlar: İlkokul ve Ortaokul

Yarışma başvurusu bitti!


Enerji Bakanlığı Resim Ve Öykü Yarışması Düzenliyor. Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Enerji Verimliliği Ve Çevre Dairesi Başkanlığı İlkokul Öğrencilerine Yönelik Ödüllü Resim Ve Ortaokul Öğrencilerine Yönelik Öykü Yarışmasının Konusu Enerji Kaynaklarının Verimli Kullanılması.

Ödüllü Resim Yarışması Yarışmaya Katılacak Resimlerde Resim Tekniği Serbesttir. Resimlerin Daha Önce Her Hangi Bir Yarışmada Katılmamış, Ödül Almamış Ve Her Hangi Bir Yayın Organında Yayınlanmamış Olması Gereklidir. Resimler Paspartulu (Mukavva Karton Arasında) Gönderilecektir. Her Yarışmacı Yarışmaya Sadece Bir Eser İle Katılabilir. Yarışmaya Gönderilecek Resimlerin Ön Yüzüne Öğrenci Yada Okuluyla İlişkili Kişisel Bilgiler Yazılmaz. Ayrıca Resimlerin Arka Sayfası, Yarışma Bilgi Formu İşlemi Dışında Kullanılamaz. Yarışmaya Gönderilecek Resimler 35*50 Ebatlarında Resim Kağıdına Yapılır. Yarışmaya Gönderilen Resmin Arka Sayfasına Ve Paspartunun Üzerine Öğrencinin Ve Okulunun İletişim Bilgileri İçeren Yarışma Bilgi Formu Yapıştırılır. Yarışmaya Katılan Eserler Geri Gönderilmez.

Yarışma Ödülleri Birinciye Dizüstü Bilgisayar Artı 1.250 Türk Lirası Artı Yarışmaya Katılım Plaketi İkinciye Dizüstü Bilgisayar Artı 1.000 Türk Lirası Artı Yarışmaya Katılım Plaketi Üçüncüye Dizüstü Bilgisayar Artı 750 Türk Lirası Artı Yarışmaya Katılım Belgesi.

Ödüllü Öykü Yarışması

Ödüllü Öykü Yarışması Enerjinin Ve Enerji Kaynaklarının Verimli Kullanılması Konusunda Ortaokul 5-6-7 Ve 8 İnci Sınıfı Öğrencileri Katılabilir. Yarışmaya Gönderilecek Öyküler A4 Çizgisiz Dosya Kağıdına, Mürekkepli Veya Tükenmez Siyah Veya Mavi Renkli Kalemlerle Yazılacaktır. Yarışmaya Gönderilecek Öyküler Daha Önce Her Hangi Bir Yarışmaya Katılmamış, Her Hangi Bir Yarışmada Ödül Almamış Ve Her Hangi Bir Yayın Organında Yayınlanmamış Olmalıdır. Orjinal (Fotokopi) Olmayan Öyküler Dikkate Alınmaz. Öykünün Her Hangi Bir Yerinde Bir Yerden Alınmış Ve Esere Yapıştırılmış Yada Çizilmiş Resimler Yer Alamaz. Yarışmaya Gönderilecek Eserler 5 Sayfayı Geçemez. Öykülerde Sözcük Sayısı 400’den Az, 1200’den Çok Olamaz. Yarışmaya Gönderilecek Öykülerin Ön Yüzüne Öğrenci Yada Okuluyla İlgili Kişisel Bilgiler Yazılmaz. Ayrıca Öykülerin Arka Sayfası, Yarışma Bilgi Formu İşlemi Dışında Kullanılamaz. Yarışmaya Gönderilecek Öykünün Arka Sayfasına Öğrencinin Ve Okulun İletişim Bilgilerini İçeren Bilgi Formu Yapıştırılır.

Öyküler Önce Okullarda Türk Dili Ve Edebiyatı Öğretmenin Başkanlığında En Az 3 Öğretmenden Oluşan Komisyon Tarafından Değerlendirilir. Okulu Temsil Edecek En İyi 3 Öykü İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine Gönderilir. Burs Başvuruları.

Öykü Yarışması Ödülleri Birinciye 1.250 Türk Lirası Ve Dizüstü Bilgisayar Artı Yarışmaya Katılım Plaketi İkinciye Dizüstü Bilgisayar Ve 1.000 Türk Lirası Artı Yarışma Katılım Plaketi Üçüncüye 750 Türk Lirası Ve Dizüstü Bilgisayar Artı Yarışmaya Katılım Plaketi

Başvuru Yarışmaya Katılacak Eserlerin Okullar Tarafından, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Gönderilmesi İle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce Seçilen Eserlerin, İl Mili Eğitim Müdürlüğü’ne Son Gönderilme Tarihleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Belirlenir. İl Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından İli Temsil Edebilecek Ve Şartname Esaslarına Uygun Seçilecek Eserler, Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Enerji Verimliliği Ve Çevre Dairesi Başkanlığına 6 Aralık 2019 Tarihine Kadar Gönderilir.


Benzer İçerikler:

hayvanat bahçesi macerası