hayvanat bahçesi macerası

12. Attila İlhan Liseli Gençler Kompozisyon Yarışması


🗓️ Yarışmanın son başvuru tarihi: 15 Şubat 2020

🏆 Yarışmanın toplam para ödülü: 3 Bin 750 TL'dir

✍️ Yarışmanın konusu: Daha Az Çalışmak, Daha İyi Yaşamak Anlamına Gelir Mi?

✉️ Yarışmanın katılım şekli: E-Posta

❗ Yarışmadaki kısıtlar: Lise

Yarışma başvurusu bitti!


Atilla İlhan Bilim Sanat Kültür Vakfı Kompozisyon Yarışması Ülkemiz Sathında Lise Çağındaki Öğrencilerimizin Kendilerini Yazıyla İfade Edebilme Yetilerini Geliştirmelerine Katkıda Bulunmak Amacıyla Düzenlenmiştir.

Ülkemiz İçinde Ve Dışında, Genel Lise, Teknik Veya Mesleki Amaçlı Resmi Ve Özel Liselerde Okuyan Tüm Gençler Kişisel Olarak, Doğrudan Başvuruda Bulunabilir. Eser Gönderimi Yarışmacının Kimlik Bilgileri Gizlenerek Yapılacaktır. Her Yarışmacı Kendi Belirleyeceği 4 Haneli Sayının Başına Türkçe Takma İsim İlavesi İle Kişisel Rumuz Oluşturmalıdır. (Örnek: Kaptan2562)

Katılımcıların En Az 1 Tam Sayfa Ve İki Sayfayı (A4) Geçmeyecek Şekilde (11 Punto Karakter Büyüklüğü Esas Alınarak) Oluşturacakları Türkçe Kompozisyon Metinleri İle Birlikte Ad / Soyad, Yaşadığı Şehir, Okuduğu Lisenin Adı/Sınıfı İçeren Kimlik Bilgilerini En Geç 15 Şubat 2020 Gönderi Tarihini Taşıyacak Şekilde Düzenleyecekleri Bir E-Posta İle yarisma@aibskv.net Adresine Göndereceklerdir.

E-Postanın Konu Bölümüne Yarışmacının Kişisel Rumuzu İle Kompozisyon Eserinin Başlığı Yazılmalıdır. Eserin E-Posta İle Vakfımıza Ulaşmasının Ardından Bu E-Postaya Cevap Olarak, Yarışma Şartnamesini İçeren Bir E-Posta Yarışmacıya Gönderilecektir. Yarışmacı Bu E-Postayı Tarafına Gönderilen Şartnameyi Okuyarak “Onaylıyorum” Yazıp Cevaplayacaktır. Cevap E-Postasında Yarışmacıya Ulaşabileceğimiz Bir Telefon Numarası Belirtilecektir. (Sadece Ebeveyn Yada Okul Telefon Numarası) Şartname Dışı Başvurular Değerlendirmeye Alınmayacaktır.

Ön Eleme Rumuzları İle Kapalı Tüm Eserler, Şubat Ayı Sonunda “yarisma2020.aibskv.net” Adresinden Yayınlanacaktır. Eserlerin Vakfımıza Varış Kayıt Kronolojisi Yarışma Sıralamasının Da Oluşturacaktır.

Ad-Soyad, Meslek Ve Telefon No’sunu Belirten Her Gerçek Kişi, Yaygın Olarak Kullandığı Kişisel E-Posta Haberleşme Adresinden Oy Gönderebilecektir. Bitiş Tarihi 31 Mart 2020 Saat 24:00 Olarak Tespit Edilmiştir.

Her Seçmen Tek Oy Hakkına Sahiptir. Mükerrer Ve Sanal Oylar Tümüyle İptal Sonuca Doğuracaktır.

Her Oy Toplam 3 Değişik Eser Seçimini Kapsayacak Şekilde, Rumuz Ve Eser Başlığı Belirtilerek Beğeni Sıralamasında Düzenlenmelidir. Az Sayıda Eser Seçimi Veya Şartname Dışı Oylar Geçersiz Sayılacaktır.

Halk Oylaması Değerlendirme Kurulu Oy Gönderilerinin Seçim Listesi / Oylama Biçimi / E-Posta Adresi / Gönderi İp No’su Vb, Seçmene Özel Teknik Verilerinde, Her Hangi Bir Benzerlik (Kopya) Veya Tutarsızlık Tespit Etmesi Durumunda Doğrudan İptal Yetkisine Sahiptir.

Halk Oylamasında En Fazla Puanı Toplayan 2 Eser, Aynı Süreçte Vakfımız Tarafından Oluşturulacak Ön Eleme Seçiciler Kurulu’nun Belirleyeceği 8 Eser İle Beraber Finale Kalmış Sayılacaktır. Eser Seçimlerinin Çakışması Durumunda Sırasıyla Her Listeden Bir Sonraki Yarışmacı Finalistler Grubuna Dahil Edilecektir.

Finale Kalan 10 Eser, Nisan Ayının İlk Haftası www.tilahan.org ve yarisma2020.aibskv.net Adresinden Kamuoyuna Duyurulacaktır. Finale Kalan Eser Sahipleri, En Geç 17 Nisan 2020 Saat 18:00’a Kadar Vakfımızı 0 212 2432 95 25 Nolu Numaradan Arayarak Ya Da bilgi@aibskv.org Adresine E-Posta Göndererek, Şahsi Ya Da Kendilerine Ulaşabileceğimiz Bir Aile Büyüğünün Telefon Numarasını (İsmin Soyisim Belirtilerek) Bildirmek Zorundadır.


Benzer İçerikler:

hayvanat bahçesi macerası