hayvanat bahçesi macerası

Ümraniye Belediyesi 16. Geleneksel Hikaye Yarışması


🗓️ Yarışmanın son başvuru tarihi: 21 Şubat 2020

🏆 Yarışmanın toplam para ödülü: 25 Bin TL'dir

✍️ Yarışmanın konusu: Serbest

✉️ Yarışmanın katılım şekli: Web sitesi

❗ Yarışmadaki kısıtlar: Yaş sınırı olmadan isteyen herkes katılabilir

Yarışma başvurusu bitti!

Ümraniye Belediyesi 16. Geleneksel Hikaye Yarışması

Yarışmaya Seçici Kurul üyeleri ve geçmiş yıllarda Ümraniye Belediyesinin yaptığı hikâye yarışmalarında 1.lik ödülü alan kişiler katılamazlar. Gönderilen hikâyelerin altına isim veya rumuz yazılmayacaktır. Yarışmaya katılacak olan eserlerin daha önce hiçbir yarışmada ödül almamış ve herhangi bir yerde (basılı olarak) yayımlanmamış olması gerekmektedir. Hikâye konusu “Serbest”dir. En çok 2 hikâye ile katılmanın mümkün olduğu yarışmada, hikâyeler on bin kelimeyi geçmemelidir. Başvuru yalnızca internet üzerinden www.umraniye.bel.tr adresinden yapılacaktır. Yarışmada ödül kazanan eserlerin her türlü yayın hakları Ümraniye Belediye Başkanlığına aittir. Yarışma sonuçları 30 Mart 2020 tarihinde açıklanacaktır. Ödül töreni tarihi daha sonra ilan edilecektir. Son Başvuru Tarihi : 21 Şubat 2020 Cuma (Saat 17:00’a kadar)

ÖDÜLLER BİRİNCİYE : 10.000 TL İKİNCİYE : 7.500 TL ÜÇÜNCÜYE : 5.000 TL MANSİYONLAR : 2.500 TL

SEÇİCİ KURUL: Prof. Dr. Durali YILMAZ (İstanbul Ünv. Emekli Öğretim Üyesi) Prof. Dr. Fatih ANDI (Fatih Sultan M. Vakıf Ünv. Edebiyat Fak. Rektörü) Prof. Dr. Hasan AKAY (Fatih Sultan M. Vakıf Ünv. Öğretim Üyesi) Yrd. Doç. Dr. Alim KAHRAMAN (Hikâyeci/Yazar) Cemal ŞAKAR (Hikâyeci/Yazar) Ömer LEKESİZ (Hikâyeci/Yazar) Özcan ÜNLÜ (Yazar, Şair) Mesut ÖZDEMİR (Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı) Kemal SÜLEYMANOĞLU (Ümraniye Belediyesi Kültür İşlerİ Müdürü)

Bilgi ve Başvuru İçin: Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Tel: 0 (216) 443 56 00 / 1196 - 1137 Web: www.umraniye.bel.tr E-mail: kultur@umraniye.bel.tr

Güncelleme: bozuk linkler kaldırıldı


Benzer İçerikler:

hayvanat bahçesi macerası