hayvanat bahçesi macerası

Ermenek Kısa Film, Belgesel, Hikaye, Şiir ve Fotoğraf Yarışması


🗓️ Yarışmanın son başvuru tarihi: 30 Temmuz 2019

🏆 Yarışmanın toplam para ödülü: 12 Bin TL'dir

Yarışma başvurusu bitti!

Ermenek Kısa Film, Belgesel, Hikaye, Şiir ve Fotoğraf Yarışması

Ermenek 24. Taşeli Kültür, Sanat ve Sıla Festivali Kısa Film Belgesel Hikâye, Şiir ve Fotoğraf Yarışma Şartnamesi

  1. Yarışmanın Adı: “Ermenek”dir.
  2. Yarışmanın Konusu Amacı: İlçemizin doğal güzelliklerini, tarihi ve kültürel değerlerini, geniş kitlelere ulaştırmak, bölgemizin turizm potansiyeli hakkında farkındalık oluşturmak, ilçemizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla Ermenek’in tarihi, doğası ve kültürel zenginliklerini ön plana çıkaracak eserleri konu almaktadır.
  3. Yarışma Organizasyonu: “Ermenek Belediyesi Kısa film, Belgesel, Hikâye, Şiir ve Fotoğraf Yarışması” Ermenek Belediyesi tarafından organize edilmekte olup, yarışmanın yürütücülüğü Belediyemizce gerçekleştirilecektir.

ŞİİR VE HİKÂYE DALI: 1- Şiir dalında yarışmaya katılacak yarışmacılar şiirlerini, hikâye dalında yarışmaya katılacak yarışmacılar hikâyelerini A4 boyutunda düz beyaz kâğıda kendi el yazılarıyla yazacaklardır. 2- Şiir ve hikâyeler için ayrı bir kapak sayfası hazırlanacak şiir ve hikâyeler rumuzlu olarak teslim edilecek, yazarlar kimlik fotokopileri ile iletişim ve adres bilgilerini eserlerin ekinde kapalı zarf içinde sunacaklardır.

FOTOĞRAF: Fotoğraf dalında yarışmaya katılacak yarışmacılar konuyla ilgili en az 1 fotoğrafla yarışmaya katılacak. Fotoğraf boyutu 30*40 basılı halde olmalıdır. Fotoğrafın dijitali de teslim edilmelidir. Kriterlere uymayan fotoğraflar dikkate alınmayacaktır. Fotoğraf çekimi için insanlı veya drone vb. insansız hava araçlarının kullanımına ilişkin tüm izin ve sorumluluklar katılımcıya aittir. Çekimler fotoğraf makinası, film makinası ve cep telefonuyla yapılabilir.

KISA FİLM VE BELGESEL DALI: Kısa film dalında yarışacak olan yarışmacılar jenerik bölümü hariç en az 25 en fazla 30 dakikalık filmle katılacaklardır. Çekimler fotoğraf makinası, film makinası ve cep telefonuyla yapılabilir. Kısa film yarışmasındaysa, adı soyadı, cinsiyeti ve numarası jenerik bölümünden önce filme dahil edilecektir. Yarışmaya katılacak filmlerin teması ‘Ermenek’ olmalıdır. Gönderilecek filmler başka bir yerde yayınlanmamış (İnternet ortamı, TV, sinema gibi) ve ödül almamış olmalıdır. ŞARTLAR 1- ESERLER DAHA ÖNCE HİÇBİR YERDE KULLANILMAMIŞ OLMALIDIR. 2- YARIŞMACILAR HİÇBİR ŞEKİLDE PROFESYONEL OLARAK DESTEK ALMAMIŞ OLMALIDIR. 3- ESERLERDEN DAHA ÖNCE KULLANILDIĞI VEYA TELİF HAKKI OLDUGU ANLAŞILIRSA DİSKALİFİYE OLACAKTIR. 4- ESERLERİN SON TESLİM TARİHİ 30.07.2019 MESAİ BİTİMİDİR. BU TARİHTEN SONRA GELECEK ESERLER YARIŞMAYA KABUL EDİLMEYECEKTİR.

Güncelleme: bozuk linkler kaldırıldı


Benzer İçerikler:

hayvanat bahçesi macerası